Free Wallpapers
Tapeta, obrázek, pozadí American Football na plochu PC ke stažení zdarma | Sport wallpapers

Wallpaper American Football na plochu

American Football je v především americký sport, který hraje jedenáct hráčů, kteří se naproti sobě snaží dopravit oválný míč do brankového pole soupeře. American Football se u nás známý jako americký fotbal začal hrát v roce 1990 založením týmu Prague Lions.

Autor obrázku: Gerald R. Ford Presidential Museum, Public domain, zdroj: Wikimedia Commons

Obrázek, tapeta, pozadí Sport, wallpaper na plochu PC, počítače, tabletu - American Football zdarma ke stažení

Dostupná rozlišení tapety, tapetky, wallpaperu, obrázku na plochu PC zdarma ke stažení

Tapeta, pozadí Sport, obrázek, wallpaper na plochu monitoru PC, počítače, tabletu, chytrého mobilního telefonu - American Football

Wallpaper, pozadí, tapeta, obrázek American Football patří do sekce Sport

Tapetu, pozadí, obrázek, wallpaper přidal užitel: Xhammer

Máte rádi přírodu a zvířata? Pokud je vaše odpověď ano, určitě si vyberete nějakou pěknou tapetu na plochu vašeho počítače z naší partnerské webové stránky.

Klíčová slova: 854x480, 1280x800, Apple iOS (iPhone), Microsoft Windows 8, Free Wallpaper, smartphone, ZTE, na plochu, obrázek, Honor, zdarma, Nexus, LG, ke stažení, American Football, pozadí, obrázky ke stažení, počítač, Sport, phablet, 1600x1200, širokoúhlé 1366x768, plocha, 2560x2048, OnePlus.

Pěkná tapeta na plochu Windows s názvem American Football. Wallpaper, pozadí je připraveno ke stažení zadarmo v několika různých rozměrech. Neukládejte obrázek tapety přímo odsud - tapeta by na ploše počítače nebyla kvalitní. Klikem zvolte jeden z rozměrů a wallpaper uložte z nového okna. Podmínky pro další využití tohoto obrázku jsou dány licencí, která je uvedena v popisu na náhledovým obrázkem. Určitě ji dodržujte! Děkujeme!